Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.0 tsi 116pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 135pk +16.4%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Golf chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk is een geliefde methode om je Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.0 TSI 116pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.