Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Golf is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Golf kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Golf chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

Specialistische Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf 1.8 TSI 160pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Fiat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.