Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 turbo opc 192pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 225pk +17.2%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Vauxhall Zafira vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk veel soepelder rijdt door Vauxhall Zafira chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk
 • Meer vermogen uit uw Vauxhall
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 192pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Rolls Royce
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Vauxhall auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.