Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 dti 100pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 230nm 290nm +26.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Vauxhall Zafira kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Vauxhall Zafira is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk kan worden!
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk. Zonder de Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Zafira 2.0 DTi 100pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.