Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 cdti 170pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 195pk +14.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk chiptunen?

De standaard software in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk ecu van uw Vauxhall Zafira is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Vauxhall Zafira kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Vauxhall Zafira heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Vauxhall Zafira chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk?​

Voor stage one chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Vauxhall Zafirachiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk met meer performance, zonder dat je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 170pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Toyota
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Vauxhall auto, zonder dat hierbij veranderingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Vauxhall auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.