Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.9 cdti 100pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 150pk +50%
Koppel 260nm 360nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk auto chiptunen?

De ecu van uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Vauxhall
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Vauxhall
 • Comfortabeler rijden​ met uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk​

Hoe gaat dat precies, remappenVauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk OBD chiptuning

OBD tuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk is een populaire manier om je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Jeep bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.