Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.6 turbo 170pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Vauxhall Zafira is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Vauxhall Zafira chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Vauxhall Zafira meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • De beste Vauxhall Zafirachiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk kan worden!

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk chiptuning. Je Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Subaru externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Vauxhall auto, zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.