Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.6 turbo 150pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 205pk +36.7%
Koppel 210nm 300nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk auto kan doen:

De ecu van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk​
 • Meer performance uit uw Vauxhall
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk wordt!

Methodes voor Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Vauxhall chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Vauxhall auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.