Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall astra 1.6 turbo 200pk

Stage 1 Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Vauxhall
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede Vauxhall Astratuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Vauxhall Astra 1.6 Turbo 200pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.