Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hilux 2.5 d-4d 120pk

Stage 1 Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 175pk +45.8%
Koppel 325nm 410nm +26.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Hilux kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Toyota Hilux gaat u merken dat uw Toyota Hilux veel lekkerder rijdt door tuning Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk. Je Toyota Hilux zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk. Je Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Hilux 2.5 D-4D 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Pontiac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.