Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota avensis 2.0 d-4d 116pk

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Toyota Avensis heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Avensis veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Toyota Avensis zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Toyota Avensistuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk motor tuning:

Voor het Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk.

Gespecialiseerde know-how over Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 116pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Lincoln
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota , zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.