Subaru XV 1.6i 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru xv 1.6i 114pk

Stage 1 Subaru XV 1.6i 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 128pk +12.3%
Koppel 150nm 174nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Subaru XV is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Subaru XV 1.6i 114pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Subaru XV 1.6i 114pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Subaru XV 1.6i 114pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Subaru XV chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru XV 1.6i 114pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Subaru XV zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Subaru XV 1.6i 114pk
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningSubaru XV 1.6i 114pk?​

Bij stage one chiptuning Subaru XV 1.6i 114pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Subaru XV 1.6i 114pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru XV 1.6i 114pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Subaru XV 1.6i 114pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Subaru XV 1.6i 114pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Subaru XVchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Subaru XV 1.6i 114pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Subaru XV 1.6i 114pk kan doen:

Methodes voor Subaru XV 1.6i 114pk motor tuning:

Voor het Subaru XV 1.6i 114pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Subaru XV 1.6i 114pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru XV 1.6i 114pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru XV 1.6i 114pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Subaru XV 1.6i 114pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Subaru XV 1.6i 114pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Subaru XV 1.6i 114pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Subaru XV 1.6i 114pk!

Subaru XV 1.6i 114pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru XV 1.6i 114pk chiptuning genoemd. Je Subaru XV 1.6i 114pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Subaru XV 1.6i 114pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Subaru XV 1.6i 114pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Subaru XV 1.6i 114pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru XV 1.6i 114pk.

Zo doen wij buiten Subaru XV 1.6i 114pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Subaru auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.