Subaru WRX 2.0L 304pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru wrx 2.0l 304pk

Stage 1 Subaru WRX 2.0L 304pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 304pk 334pk +9.9%
Koppel 422nm 482nm +14.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft tuning Subaru WRX 2.0L 304pk?

De ecu van uw Subaru WRX is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Subaru WRX 2.0L 304pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru WRX veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Subaru WRX 2.0L 304pk
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Subaru WRX 2.0L 304pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Subaru WRX 2.0L 304pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru WRX 2.0L 304pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru WRX 2.0L 304pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Subaru WRX 2.0L 304pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Subaru WRX 2.0L 304pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Subaru WRX 2.0L 304pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Subaru WRX 2.0L 304pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Subaru WRX 2.0L 304pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Subaru WRX 2.0L 304pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Subaru WRX 2.0L 304pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Subaru WRX 2.0L 304pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Subaru WRX 2.0L 304pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Subaru WRX 2.0L 304pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Subaru WRX 2.0L 304pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Subaru WRX 2.0L 304pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Subaru WRX 2.0L 304pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Subaru auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.