Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru levorg 2.0 gt-s 268pk

Stage 1 Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 268pk 300pk +11.9%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Subaru auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk kan worden!
 • Goede Subaru Levorgchiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk aanpassen. Zonder de Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk!

Stage 2 chiptuning Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Subaru Levorg 2.0 GT-S 268pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.