Subaru Legacy 3.6i 256pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Subaru Legacy 3.6i 256pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 256pk 273pk +6.6%
Koppel 335nm 353nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft tuning Subaru Legacy 3.6i 256pk?

De ecu software van uw Subaru Legacy 3.6i 256pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Subaru Legacy een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Subaru Legacy kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Subaru Legacy veel lekkerder rijdt door chip tuning Subaru Legacy 3.6i 256pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Subaru
 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru Legacy 3.6i 256pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Subaru Legacy 3.6i 256pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Legacy 3.6i 256pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Legacy 3.6i 256pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Legacy 3.6i 256pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Subaru Legacy 3.6i 256pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Subaru Legacy 3.6i 256pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Subaru Legacy 3.6i 256pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru Legacy 3.6i 256pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Subaru Legacychiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Subaru Legacy 3.6i 256pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Subaru Legacy 3.6i 256pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Subaru Legacy 3.6i 256pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Subaru Legacy 3.6i 256pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Subaru Legacy 3.6i 256pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Subaru Legacy 3.6i 256pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Subaru Legacy 3.6i 256pk met meer kracht, zonder dat je Subaru Legacy 3.6i 256pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Subaru Legacy 3.6i 256pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Subaru Legacy 3.6i 256pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Legacy 3.6i 256pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Subaru Legacy 3.6i 256pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Subaru Legacy 3.6i 256pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Subaru Legacy 3.6i 256pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru auto, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.