Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru impreza 2.5t wrx 230pk

Stage 1 Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 260pk +13%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Subaru Impreza kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Subaru Impreza zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede Subaru Imprezatuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk motor tuning:

Voor het Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk. Met deze methode hoef je zelfs de Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk.

Zo doen wij buiten Subaru Impreza 2.5T WRX 230pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru auto, zonder dat hierbij veranderingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru en bent u uw auto dus even kwijt.