Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru impreza 2.0 d boxer 150pk

Stage 1 Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Subaru Impreza is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Subaru Impreza door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Subaru
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Subaru auto
 • Exclusief gebruik van de beste Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk kan worden!

Methodes voor Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk. Zonder de Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk.

Zo doen wij buiten Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Subaru Impreza 2.0 D Boxer 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Honda ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Subaru chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Subaru dus even kwijt.