SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong rexton 2.2 e-xdi 178pk

Stage 1 SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 220pk +23.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

SsangYong Rexton tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je SsangYong Rexton veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk
 • De beste SsangYong Rextonchiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk. Zonder de SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk!

Stage 2 chiptuning SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning.

Zo doen wij buiten SsangYong Rexton 2.2 e-XDI 178pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw SsangYong .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw SsangYong dus even kwijt.