SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong korando 2.2 e-xdi 178pk

Stage 1 SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 220pk +23.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk?

De ecu van uw SsangYong Korando is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong motor tuning.

In enkele uren kan je SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s
 • Beter geluid uit uw SsangYong

Hoe gaat dat precies, chiptuningSsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk?​

Voor stage one chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong auto
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk genoemd. Hierbij pas je de SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Korando 2.2 e-XDI 178pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 SsangYong chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je SsangYong al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de SsangYong zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.