SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ssangyong actyon 2.0 xdi 155pk

Stage 1 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 200pk +29%
Koppel 360nm 450nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw SsangYong Actyon een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw SsangYong kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

SsangYong Actyon tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk hiermee vergelijken.

De chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk
 • Exclusief gebruik van goede SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor u SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk met meer kracht, zonder dat je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Actyon 2.0 Xdi 155pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.