SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 141pk 170pk +20.6%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk ecu van uw SsangYong Actyon is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong auto motor tuning.

In een paar uur kan je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

SsangYong Actyon chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je SsangYong Actyon meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenSsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk?​

Bij stage één chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk chiptuning engineer onderworpen. Deze SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van SsangYong Actyon 2.0 Xdi 141pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen SsangYong baar zijn door het blote oog.

Daarom is je SsangYong al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de SsangYong zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.