Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart roadster 0.7 turbo brabus 101pk

Stage 1 Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 101pk 121pk +19.8%
Koppel 130nm 160nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Smart Roadster is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Smart Roadster is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Smart Roadster zult u merken dat uw Smart Roadster veel lekkerder rijdt door chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk

Hoe gaat dat precies, chippenSmart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk?​

Voor stage 1 tunen Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Smart Roadstertuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Smart auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk!

Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk. Hierbij pas je de Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Smart Roadster 0.7 Turbo Brabus 101pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart auto en bent u uw Smart dus even kwijt.