Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo ultimate 112 – 112pk

Stage 1 Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 120pk +7.1%
Koppel 150nm 170nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk?

De ecu software van uw Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk. Je Smart ForTwo zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Smart
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk auto kan doen:

Methodes voor Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk is een populaire methode om je Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptuning. Hierbij pas je de Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Smart ForTwo Ultimate 112 – 112pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.