Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Skoda Octavia kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Octavia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Skoda Octavia zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.8 TSI 160pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.