Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.5 tdi v6 163pk

Stage 1 Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 350nm 390nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk kan doen:

De ecu software van uw Skoda Superb is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Superb 2.5 TDI V6 163pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk aanpassen. Zonder de Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Skoda Superb 2.5 TDI V6 163pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Skoda .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.