Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Leon een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk kan worden!

Methodes voor Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk!

Stage 2 Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk haalt.

Deze vorm van Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Seat Leon 2.0 TDI CR 184pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Subaru
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat dus even kwijt.