Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 2.0 tdi 143pk

Stage 1 Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Seat Ibiza chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Ibiza 2.0 TDI 143pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk wordt!

Methodes voor Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk aanpassen. Zonder de Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk!

Stage 2 Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk genoemd. Je Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 2.0 TDI 143pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Honda ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.