Seat Arona 1.0 TGI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arona 1.0 tgi 90pk

Stage 1 Seat Arona 1.0 TGI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 160nm 205nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Arona 1.0 TGI 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Seat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Arona 1.0 TGI 90pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Seat Arona 1.0 TGI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Seat Arona 1.0 TGI 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Seat Arona 1.0 TGI 90pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Seat
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Arona 1.0 TGI 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Seat Arona 1.0 TGI 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Arona 1.0 TGI 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Seat Arona 1.0 TGI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Arona 1.0 TGI 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Arona 1.0 TGI 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Seat Arona 1.0 TGI 90pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Seat Arona 1.0 TGI 90pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Seat Arona 1.0 TGI 90pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Seat Arona 1.0 TGI 90pk motor tuning:

Voor het Seat Arona 1.0 TGI 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Arona 1.0 TGI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Arona 1.0 TGI 90pk is een geliefde methode om je Seat Arona 1.0 TGI 90pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Arona 1.0 TGI 90pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Arona 1.0 TGI 90pk aanpassen. Zonder de Seat Arona 1.0 TGI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Arona 1.0 TGI 90pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Arona 1.0 TGI 90pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Arona 1.0 TGI 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Seat Arona 1.0 TGI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Arona 1.0 TGI 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Arona 1.0 TGI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Seat Arona 1.0 TGI 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Arona 1.0 TGI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.