Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 2.0 tdi 170pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk auto kan doen:

De ecu van uw Seat Altea FreeTrack is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Altea FreeTrack kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.