Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat tarraco 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Seat Tarraco tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk.

Specialistische Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Tarraco 2.0 TDI 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.