Seat Leon 2.0 TFSI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tfsi 240pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 310pk +29.2%
Koppel 300nm 410nm +36.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Seat Leon 2.0 TFSI 240pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Seat Leon chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Seat Leon 2.0 TFSI 240pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Seat

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Seat Leon 2.0 TFSI 240pk?​

Voor stage één chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Seat Leon 2.0 TFSI 240pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Leon 2.0 TFSI 240pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 2.0 TFSI 240pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Seat Leon 2.0 TFSI 240pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Seat Leon 2.0 TFSI 240pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 2.0 TFSI 240pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Seat Leontuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Leon 2.0 TFSI 240pk kan worden!

Methodes voor Seat Leon 2.0 TFSI 240pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 240pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Leon 2.0 TFSI 240pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Seat Leon 2.0 TFSI 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Seat Leon 2.0 TFSI 240pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TFSI 240pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Leon 2.0 TFSI 240pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 240pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat dus even kwijt.