Seat Leon 1.4 TGI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.4 tgi 110pk

Stage 1 Seat Leon 1.4 TGI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Leon 1.4 TGI 110pk?

De ecu software van uw Seat Leon 1.4 TGI 110pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Leon 1.4 TGI 110pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Seat Leon 1.4 TGI 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Seat Leon gaat u merken dat uw Seat Leon veel soepelder rijdt door tuning Seat Leon 1.4 TGI 110pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Seat Leon meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Seat Leon 1.4 TGI 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Leon 1.4 TGI 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Seat Leon 1.4 TGI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Leon 1.4 TGI 110pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Leon 1.4 TGI 110pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Leon 1.4 TGI 110pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Seat Leon 1.4 TGI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Seat Leon 1.4 TGI 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.4 TGI 110pk.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Seat Leon 1.4 TGI 110pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Leon 1.4 TGI 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Leon 1.4 TGI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Leon 1.4 TGI 110pk is een veelvoorkomende manier om je Seat Leon 1.4 TGI 110pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Seat Leon 1.4 TGI 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Seat Leon 1.4 TGI 110pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Leon 1.4 TGI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Seat Leon 1.4 TGI 110pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 1.4 TGI 110pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.4 TGI 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Seat Leon 1.4 TGI 110pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Seat Leon 1.4 TGI 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Seat Leon 1.4 TGI 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.