Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Seat Ibiza vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk gaat u merken dat uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk veel lekkerder gaat door Seat Ibiza chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Seat Ibiza meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk wordt!
 • De beste Seat Ibizachiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk. Hierbij pas je de Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Seat Ibiza 1.9 TDI 130pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.