Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea / xl 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Altea / XL is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Seat Altea / XL veel soepelder gaat door chip tuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Seat Altea / XL meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Seat

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Seat auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk is een geliefde methode om je Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk ook diverse andere software aanpassingen voor Seat Altea / XL 1.9 TDI 105pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Smart ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.