Seat Leon 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Seat Leon 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1498 CC
Type ecu
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag Bosch MG1CS011 & Siemens/Continental DQ200 Gen2
Motornummer 74,5 X 85,9 mm

Seat tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Leon 1.5 TSI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Seat Leon is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Seat Leon 1.5 TSI 150pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Leon 1.5 TSI 150pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Seat Leon tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Leon 1.5 TSI 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Seat Leon meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Seat Leon 1.5 TSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Seat Leon 1.5 TSI 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Seat Leon 1.5 TSI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Leon 1.5 TSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Leon 1.5 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Seat Leon 1.5 TSI 150pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Goede Seat Leontuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Leon 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Seat Leon 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Leon 1.5 TSI 150pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Leon 1.5 TSI 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Leon 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Seat Leon 1.5 TSI 150pk!

Stage 2 Seat Leon 1.5 TSI 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Leon 1.5 TSI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Leon 1.5 TSI 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alpine ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.