Seat Leon 1.9 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.9 tdi 150pk

Stage 1 Seat Leon 1.9 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto chiptuning.

In enkele uren kan je Seat Leon door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Leon 1.9 TDI 150pk. Je Seat Leon zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Leon 1.9 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 1.9 TDI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Seat Leonchiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Seat Leon 1.9 TDI 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Leon 1.9 TDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 150pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Leon 1.9 TDI 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Seat Leon 1.9 TDI 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Seat Leon 1.9 TDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Leon 1.9 TDI 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Seat Leon 1.9 TDI 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Seat Leon 1.9 TDI 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Seat Leon 1.9 TDI 150pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 150pk genoemd. Hierbij pas je de Seat Leon 1.9 TDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Leon 1.9 TDI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Leon 1.9 TDI 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.