Seat Leon 1.0 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.0 tsi 110pk

Stage 1 Seat Leon 1.0 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Leon heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Seat Leon chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk​
 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw Seat
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Seat Leon 1.0 TSI 110pk?​

Voor stage one tunen Seat Leon 1.0 TSI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Leon 1.0 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.0 TSI 110pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Seat Leon 1.0 TSI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Leon 1.0 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.0 TSI 110pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Leon 1.0 TSI 110pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Seat Leon 1.0 TSI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Seat Leon 1.0 TSI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Seat Leon 1.0 TSI 110pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Leon 1.0 TSI 110pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Leon 1.0 TSI 110pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Seat Leon 1.0 TSI 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.