Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.4 tsi 150pk fr

Stage 1 Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1395 CC
Type ecu Bosch MED17.5.25 & Temic DQ200-MQB
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 74,5 X 80,0 mm
Motornummer CZE

Seat tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Leon chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Seat Leontuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR. Met deze methode hoef je zelfs de Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR haalt.

Deze vorm van Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Seat Leon 1.4 TSI 150pk FR chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Isuzu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.