Seat Toledo 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Seat Toledo 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Toledo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Toledo tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Toledo 2.0 TDI 140pk:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Seat Toledo 2.0 TDI 140pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Seat Toledo 2.0 TDI 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Toledo 2.0 TDI 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Seat Toledo 2.0 TDI 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Seat Toledo 2.0 TDI 140pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Seat Toledo 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Toledo 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Toledo 2.0 TDI 140pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Toledo 2.0 TDI 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Toledo 2.0 TDI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Toledo 2.0 TDI 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Toledo 2.0 TDI 140pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Toledo 2.0 TDI 140pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Toledo 2.0 TDI 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Toledo 2.0 TDI 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Toledo 2.0 TDI 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren SsangYong
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.