Seat Toledo 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Seat Toledo 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Toledo 1.4 TSI 125pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Toledo 1.4 TSI 125pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Toledo 1.4 TSI 125pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Seat Toledo chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Toledo 1.4 TSI 125pk
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Toledo 1.4 TSI 125pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Toledo 1.4 TSI 125pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 125pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Seat Toledo 1.4 TSI 125pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Toledo 1.4 TSI 125pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Seat Toledo 1.4 TSI 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Toledo 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 1.4 TSI 125pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Toledo 1.4 TSI 125pk.

Daardoor is dit een goedkope Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Toledo 1.4 TSI 125pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Toledo 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Toledo 1.4 TSI 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Toledo 1.4 TSI 125pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptuning genoemd. Je Seat Toledo 1.4 TSI 125pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Seat Toledo 1.4 TSI 125pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Seat Toledo 1.4 TSI 125pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Seat Toledo 1.4 TSI 125pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland McLaren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.