Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tsi 180pk (cthe-ctjc)

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Ibiza kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Ibiza veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC). Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) kan doen:
 • Goede Seat Ibizatuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) wordt!

Methodes voor Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.4 TSI 180pk (CTHE-CTJC) autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.