Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Altea FreeTrack een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Altea FreeTrack kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Voor het Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk. Zonder de Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Seat Altea FreeTrack 1.4 TSI 125pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.