Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.4 tdi 80pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Seat Ibiza is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat chip tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk kan worden!

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk motor tuning:

Voor het Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk.

Daardoor is dit een goedkope Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk!

Chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Ibiza 1.4 TDI 80pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Ibiza 1.4 TDI 80pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning DS
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Seat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.