Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk?

De standaard software in de motor controller van uw Seat Ibiza is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Ibiza gaat u merken dat uw Seat Ibiza veel lekkerder gaat door chip tuning Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk?​

Voor stage één tuning Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Ibiza 1.9 TDI 105pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.