Seat Arona 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arona 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Seat Arona 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Arona 1.6 TDI 115pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Seat Arona 1.6 TDI 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Seat Arona een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Seat Arona is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Seat Arona 1.6 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Seat
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Seat Arona 1.6 TDI 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Seat Arona 1.6 TDI 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Seat Arona 1.6 TDI 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Seat Arona 1.6 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat Arona 1.6 TDI 115pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Seat Arona 1.6 TDI 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Seat Arona 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk is een populaire manier om je Seat Arona 1.6 TDI 115pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Arona 1.6 TDI 115pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Arona 1.6 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Arona 1.6 TDI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Seat Arona 1.6 TDI 115pk!

Stage 2 chiptuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Seat Arona 1.6 TDI 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Seat Arona 1.6 TDI 115pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk genoemd. Je Seat Arona 1.6 TDI 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Arona 1.6 TDI 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Seat Arona 1.6 TDI 115pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Arona 1.6 TDI 115pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Arona 1.6 TDI 115pk ook diverse andere software aanpassingen voor Seat Arona 1.6 TDI 115pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Seat .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat auto doen.