Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2 tdi 75pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 105pk +40%
Koppel 180nm 240nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Seat Ibiza chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk
 • Beter geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk met meer kracht, zonder dat je Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Seat Ibiza 1.2 TDI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat .

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw Seat auto dus even kwijt.