Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.8t 20v 180pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 235nm 340nm +44.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Ibiza een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Seat Ibiza heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Seat Ibiza chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Seat

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Seat Ibizatuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.8T 20v 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.8T 20v 180pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.