Seat Exeo 1.8 TSI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat exeo 1.8 tsi 120pk

Stage 1 Seat Exeo 1.8 TSI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 210pk +75%
Koppel 230nm 340nm +47.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 120pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Seat Exeo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Exeo 1.8 TSI 120pk gaat u merken dat uw Seat Exeo veel soepelder gaat door chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 120pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Exeo 1.8 TSI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Exeo 1.8 TSI 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Exeo 1.8 TSI 120pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Exeo 1.8 TSI 120pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Exeo 1.8 TSI 120pk motor tuning:

Voor het Seat Exeo 1.8 TSI 120pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Exeo 1.8 TSI 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 120pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Seat Exeo 1.8 TSI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Seat Exeo 1.8 TSI 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Seat Exeo 1.8 TSI 120pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Seat Exeo 1.8 TSI 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Exeo 1.8 TSI 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Exeo 1.8 TSI 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Exeo 1.8 TSI 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Seat Exeo 1.8 TSI 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Exeo 1.8 TSI 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.