Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Ibiza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk. Je Seat Ibiza zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter uit uw Seat
 • Meer plezier uit uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk is een veelvoorkomende methode om je Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk!

Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk ook diverse andere software modificaties voor Seat Ibiza 1.5 TSI 150pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Seat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.