Seat Ibiza 1.2 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ibiza 1.2 70pk

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 77pk +10%
Koppel 112nm 122nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Seat Ibiza 1.2 70pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Seat Ibiza 1.2 70pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Seat Ibiza 1.2 70pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Seat Ibiza 1.2 70pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Seat Ibiza 1.2 70pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Seat Ibiza 1.2 70pk
 • Meer performance
 • Geluid klinkt mooier uit uw Seat
 • Comfortabeler rijden​ met uw Seat Ibiza 1.2 70pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Seat Ibiza 1.2 70pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Seat Ibiza 1.2 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Seat Ibiza 1.2 70pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Ibiza 1.2 70pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Seat Ibiza 1.2 70pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Seat Ibiza 1.2 70pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Seat Ibiza 1.2 70pk.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Seat Ibiza 1.2 70pk tuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ibiza 1.2 70pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Seat Ibiza 1.2 70pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Ibiza 1.2 70pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Seat Ibiza 1.2 70pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Ibiza 1.2 70pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Ibiza 1.2 70pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Seat Ibiza 1.2 70pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Seat Ibiza 1.2 70pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Seat Ibiza 1.2 70pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Seat Ibiza 1.2 70pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Seat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat auto en bent u uw auto dus even kwijt.